sigla asisco Stivuitor Macara turn Lift santier Automacara Elevator auto S.C. ASISCO TEHNIC S.R.L.
str. Zizinului nr. 10, bloc 38, apt. 30
Brasov, cod postal 500414
jud. Brasov
telefon: 0374 - 012324
fax: 0368 - 004552
mobil: 0753 - 012324
e-mail: office@asisco.ro


TERMENI SI CONDITII


       Acest site, "www.asisco.ro", a fost creat in scopul de a facilita accesul la informarea rapida a tuturor clientilor si/sau persoanelor interesate (fizice sau juridice), denumite in continuare "Utilizator", cu privire la serviciile oferite de catre societatea SC Asisco Tehnic SRL. Informatiile continute in acest site sunt generale, avand un rol informativ. SC Asisco Tehnic SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea tuturor informatiilor oferite, insa va efectua toate demersurile necesare pentru ca datele sa fie cat mai corecte si actuale.

       Utilizarea acestui site este conditionata de respectarea "Termenilor si conditiilor" prezentate in continuare. Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul "www.asisco.ro".

       Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare va rugam sa nu utilizati prezentul site.

       ACCESAREA, VIZIONAREA SI UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICA FAPTUL CA SUNTETI DE ACORD SI ACCEPTATI, IMPLICIT SI NECONDITIONAT, PREZENTELE CONDITII DE UTILIZARE.


       TERMENI LEGALI

       Daca vreo prevedere din acest set de "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi din "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si Conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre Dvs. si SC Asisco Tehnic SRL in privinta utilizarii site-ului "www.asisco.ro".


       DREPTURI DE AUTOR

       SC Asisco Tehnic SRL este detinatorul prezentului site. Fotografiile, textele, desenele, imaginile, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea SC Asisco Tehnic SRL cu exceptia cazului in care este mentionat expres un alt proprietar.

       Reproducerea partiala sau totala, pe hartie sau format digital, a materilelor care se gasesc pe site-ul "www.asisco.ro" este autorizata numai in scopul folosintei strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, respectand astfel legislatia in vigoare cu privire la proprietatea intelectuala.

       Continutul site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acordul prealabil al SC Asisco Tehnic SRL.

       Plasarea unei legaturi externe catre site-ul "www.asisco.ro" necesita o autorizare prealabila in scris transmisa de la SC Asisco Tehnic SRL. Daca doriti sa creati o legatura catre site-ul nostru va rugam sa ne contactati (a se vedea pagina "Contact").


       LIMITAREA RASPUNDERII

       Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, SC Asisco Tehnic SRL nu va putea fi tinut responsabil pentru daune directe sau indirecte (inclusiv pierderea / alterarea / distrugerea unor date, informatii sau programe stocate pe computerul Dvs.) si/sau pentru orice prejudicii materiale si/sau financiare, rezultate ca urmare a accesarii sau utilizarii acestui site, sau a oricaror site-uri care sunt legate de acesta. Ca urmare, SC Asisco Tehnic SRL nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din "www. asisco.ro".

       SC Asisco Tehnic SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza in mod expres sau implicit, pentru continutul acestui site, pentru continutul informatiilor oferite de catre partenerii site-ului.

       Utilizatorii site-ului inteleg si accepta faptul ca functionarea site-ului "www.asisco.ro" poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si faptul ca serviciile sunt oferite conform principiului "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

       SC Asisco Tehnic SRL nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe "www.asisco.ro".

       SC Asisco Tehnic SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe "www. asisco.ro".

       Pentru cazurile de forta majora, SC Asisco Tehnic SRL si/sau angajatii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic SC Asisco Tehnic SRL sau al furnizorilor de servicii de gazduire, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor, virusii informatici, accesul neautorizat la sistemele site-ului, erori de operare, etc.

       Acest site contine legaturi (link-uri) care site-uri externe, care nu sunt sub controlul si responsabilitatea SC Asisco Tehnic SRL. O referinta la un site legat de "www.asisco.ro" sau la orice nume de produs ori serviciu al unei terte parti nu constituie si nu implica aprobarea sau sustinerea sa de catre noi, iar Dvs. va asumati toate riscurile in ceea ce priveste utilizarea sa. Odata cu accesarea acestor link-uri externe, implicit recunoasteti si sunteti de acord ca nu avem nici o responsabilitate asupra continutului acestor site-uri. Accesarea acestor link-uri este decizia Dvs. si veti face acest lucru pe propriul risc.


       MODIFICAREA SI ACTUALIZAREA SITE-ULUI

       SC Asisco Tehnic SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod accesul la site, continutul acestuia, precum si continutul prezentelor Conditii de Utilizare, integral si/sau partial, fara a fi obligata sa indeplineasca vreo formalitate fata de Utilizatori si fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea SC Asisco Tehnic SRL sau a angajatilor sai.

       Orice modificare este considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii site-ului, prin simpla accesare si/sau utilizare a acestuia sau accesarea oricarei facilitati oferite de site, intervenite oricand dupa operarea modificarii.

       SC Asisco Tehnic SRL va recomanda sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Accesarea si/sau utilizarea in continuare site-ului "www.asisco.ro" sau a serviciilor oferite de catre acesta reprezinta acceptarea neconditionata a modificarilor aduse prezentului document.


       DREPT APLICABIL

       Prezentarea informatiilor din aceasta pagina este in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

       Prezentele Conditii de Utilizare, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba principala a Conditiilor de Utilizare si a site-ului este limba romana.

       Orice litigiu nascut din sau in legatura cu interpretarea si/sau aplicarea prezentelor Conditii de Utilizare va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.


       PROBLEME, INTREBARI SI SUGESTII

       Va rugam sa ne comunicati orice problema, intrebare si/sau sugestie privind accesul si/sau utilizarea site-lui nostru utilizand informatiile din pagina de "Contact".

       SC Asisco Tehnic SRL isi rezerva dreptul de a raspunde selectiv la mesajele Dvs., in functie de natura, complexitatea, gravitatea si urgenta aspectelor semnalate.

      


Prima pagina | Legislatie | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Contact

© Asisco Tehnic 2007-2011

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!